Premier

El City de Guardiola trenca la mala ratxa a Luton (1-2)

El campió anglès torna a guanyar després de sumar quatre jornades sense triomf a la Premier League malgrat no esvair del tot els dubtes

L’equip de Pep Guardiola arribava amb molts dubtes al partit a Luton després d’encadenar quatre jornades sense guanyar a la Premier League. Tres empats davant el Chelsea (4-4), el Liverpool (1-1) i el Tottenham (3-3), sumats a una desfeta al feu de l’Aston Villa (1-0), evidenciaven la crisi de resultats del campió anglès, que amb més patiment del previst, ha tornat a guanyar en competició domèstica cinc setmanes després en imposar-se per la mínima al Luton Town (1-2).

Si bé és cert que els quatre rivals anteriors ocupen tots les cinc primeres posicions a excepció del Chelsea, que tot i deambular per la mitja taula continua sent un conjunt d’entitat, la visita a Kenilworth Road no permetia cap més relliscada per al City, que s’enfrontava a un equip que ocupava zona de descens i que va tornar a la màxima categoria del futbol anglès el curs passat després de jugar-hi per última vegada la temporada 1991-92.

L’inici no ha estat el desitjat. Els visitants només han xutat entre els tres pals un cop més que el Luton a la primera part i, quan semblava que s’arribaria al descans sense gols, Adebayo s’ha enlairat més que ningú per rematar de cap una centrada provinent de banda dreta i avançar al seu equip.

Els campions han posat la directa un cop passat pel túnel de vestidors i Bernardo Silva (62’) i Jack Grealish (65’) han capgirat ràpidament un marcador que el City ja no ha pogut ampliar.

Malgrat el triomf, que en cap cas esvaeix els dubtes per als de Guardiola, l’equip ’sky blue’ continua en quarta posició a la Premier League amb 33 punts. Per davant, se situen l’Aston Villa, l’Arsenal i el Liverpool, que lidera el campionat anglès amb un avantatge de quatre punts respecte del City, que continua sense marge d’error si vol atrapar els seus competidors pel títol i amb molt marge de millora pel que fa al joc i les sensacions de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)