Champions

El Nàpols i el Copenhaguen, a vuitens; la Real Sociedad acaba primera

Completada la primera meitat de l’última jornada de la fase de grups de la Champions. Després de la classificació del PSV d’aquesta tarda, aquesta nit ha estat el torn del Nàpols i el Copenhaguen, que s’han assegurat el bitllet per als vuitens de final després de guanyar els seus respectius partits.

El conjunt italià ha superat el Braga, que jugarà l’Europa League, per 2-0 i ha acabat segon del grup C per darrere del Madrid, que ha guanyat sobre la botzina al camp de l’Union Berlín. Els d’Ancelotti han capgirat l’1-0 inicial gràcies a un doblet de Joselu, però els alemanys han empatat en el tram final. Ceballos ha aparegut en el 89’ per fer el 2-3 definitiu.

Per la seva banda, el Copenhaguen i el Galatasaray s’enfrontaven en un duel a vida o mort. Qui guanyava, es classificava. Finalment, han estat els danesos els que han aconseguit el pas a la pròxima ronda gràcies a un gol de Lerager (1-0). Els turcs disputaran l’Europa League. En aquest mateix grup, l’A, el Bayern s’ha imposat per la mínima a Old Trafford, deixant el Manchester United fora de tota competició europea (0-1).

Finalment, al grup D, la Real Sociedad ha esgarrapat un punt d’or a camp de l’Inter de Milà que li permet acabar com a primera classificada i, per tant, jugar la tornada dels vuitens a casa. El duel ha acabat en empat a zero. L’Inter passa com a segon, mentre que el Benfica jugarà l’Europa League gràcies a un gol en l’afegit d’Arthur Cabral, que feia un minut que havia entrat. L’1-3 final contra el Salzburg fa que els portuguesos s’imposin en el gol average amb els austríacs.

Demà es completarà el quadre de vuitens amb els partits dels grups E, F, G i H.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)