Territorial

Vuit partits de sanció per al jugador del Bescanó B que va agredir al del Fornells B

Una vegada analitzades les imatges del partit que van disputar el Bescanó B i el Fornells B, de quarta catalana, el comitè de competició ha decidit sancionar amb vuit partits de suspensió al jugador del filial bescanoní que va ventar una coça al genoll sense que hi hagués la pilota en joc a un futbolista fornellenc. El comitè ha interpretat que hi va haver una provocació prèvia i per això la sanció no ha estat exemplar tot i la duresa de l’acció.

El jugador sancionat doncs haurà de complir els vuit partits –el Bescanó estudia altres mesures disciplinàries internament– després d’”agredir a un altre jugador i haver-li causat dany o lesió, o bé qualificant l’acció com a potencialment lesiva” i, a més, un altre jugador local i dos més de visitants també han estat sancionats per la vermella directa que van veure per “insultar, ofendre, amenaçar o provocar un altre jugador”.

L’acció, que es va fer viral a la xarxa social X ha aixecat polseguera per la repercussió entre els aficionats en un duel que va quedar suspès en el minut 82 amb empat a zero. Els vuit minuts restants més l’afegit del partit s’hauran de reprendre a porta tancada i amb el conjunt local amb vuit jugador de camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)