1a divisió

La FEF i LaLiga acorden publicar les converses entre els àrbitres i el VAR

La FEF i LaLiga han acordat avui que a partir del 10 de gener es publiquin les converses que hi hagi entre els àrbitres i el VAR en les accions revisades per aquest. Els dos organismes han pactat que es publiquin doncs les imatges i l’audio de les conversacions entre l’àrbitre de camp i el de VAR quan es produeixi una revisió de la jugada en el monitor de camp, a través de les operadores oficials de les competicions i una vegada hagi finalitzat cada dia de competició de la jornada.

El projecte començarà el 10 de gener coincidint amb la segona volta de primera i segona A i prèviament s’estrenarà en la supercopa d’Espanya que es disputarà a l’Aràbia Saudita entre el 10 i el 14 de gener.

Aquesta iniciativa, molt demandada pels aficionats, jugadors i entrenadors del futbol té com a objectiu mostrar transparència entre el col·lectiu arbitral per així millorar l’experiència dels aficionats per tal d’oferir una millor comprensió de les decisions arbitrals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)