1a divisió

El Madrid guanya en l’afegit i deixa el Girona sense lideratge

Lucas Vázquez marca a la sortida d’un córner el gol de la victòria al camp de l’Alavés (0-1)

Després de l’empat del Girona al camp del Betis el Madrid tenia l’oportunitat d’assaltar el lideratge i no ha fallat aconseguint la victòria al camp de l’Alavés (0-1). Ha hagut de patir de valent, i és que després de jugar amb deu pràcticament tota la segona part el gol de la victòria ha arribat en el temps afegit.

Només de començar el partit el Madrid ha tingut una grandíssima ocasió per obrir la llauna, però Sivera ha evitat amb una gran aturada el gol de Valverde (2’). Semblava que els blancs podien fer-se amos i senyors del partit, però l’Alavés s’ha mostrat molt sòlid en defensa i no ha concedit gaires més arribades al Madrid en tota la primera part. Els locals, de fet, s’han acostat més a l’àrea de Kepa, tot i que tampoc han gaudit de cap ocasió clara.

En l’inici de la segona part ha arribat el moment decisiu, i és que Nacho ha clavat els tacs al taló de Samu i després de la intervenció del VAR ha vist la targeta vermella directa, deixant el Madrid amb deu homes (52’). Semblava que l’expulsió donaria ales als locals després de la bona primera part, però no han estat capaços de collar en cap moment al Madrid. Els blancs, això sí, els hi ha tornat a faltar generar ocasions clares i només Brahim ha marcat la diferència en accions puntuals. Rodrygo, això sí, ha tingut una bona ocasió, però ha xutat desviat (75’). Quan semblava que ja no passaria res sobre la gespa, i fins i tot l’Alavés s’estirava, ha arribat el 0-1 en el temps afegit, quan Lucas Vázquez ha rematat un córner completament sol amb el cap al fons de la porteria (91’).