1a divisió

Ancelotti tria el Madrid i no el Brasil

Real Madrid. El tècnic italià, que acabava contracte, allarga la seva vinculació amb el club blanc fins al 2026

Carlo Ancelotti allargarà el seu idil·li amb el Real Madrid. Una història que va començar l’any 2013, que es va aturar durant sis anys i que es va reprendre el 2021. El tècnic italià continuarà a la banqueta del Santiago Bernabéu fins al 2026. Feia dies que les possibilitats que es quedés al final d’aquesta temporada, quan se li acabava el contracte, començaven a augmentar i s’imposaven a les de dirigir la selecció del Brasil. Els rumors que assenyalaven el canvi de continent d’Ancelotti eren altíssims des de feia mesos, però finalment la decisió ha estat quedar-se al Madrid.

Deu ser l’amor pel club i la comoditat que hi sent, o bé la inestabilitat que s’ha apoderat de la federació brasilera. El 7 de desembre, el Tribunal de Justícia de Rio de Janeiro en va destituir el president, Ednaldo Rodrigues, i la FIFA ha amenaçat d’excloure el Brasil de tota competició internacional si el govern del país hi intervé. Un enrenou que va per llarg. Lluny d’això, Ancelotti continuarà a Madrid, on l’estimen. Ell va ser l’entrenador de la décima i també de l’última Champions, aconseguida el 2022. Acumula, a més, vuit títols més: una lliga, dues copes, una supercopa d’Espanya, dues supercopes d’Europa i dos mundials de clubs.

El discurs d’Ancelotti, únic entrenador amb quatre Champions, ja havia anat dirigit cap a la seva continuïtat en les darreres rodes de premsa. Fa dues setmanes va explicar que, si ell estava content, el club també. Va transmetre tranquil·litat i cap pressa. Pocs dies després, l’acord és total i l’italià continuarà comandant el projecte. I això que els noms dels possibles substituts ja havien començat a sonar des de feia temps, en especial el de Xabi Alonso, exjugador del club i que ara està brillant amb el Bayer Leverkusen a Alemanya. De moment, però, haurà d’esperar el seu torn. Ell també té contracte fins al 2026.

Tornada amb Vinícius

En el terreny esportiu, i més enllà de la renovació d’Ancelotti, el Madrid va tornar ahir a la feina i ho va fer amb bones notícies: la presència de Vinícius –que ha retallat considerablement els terminis de baixa–, Camavinga, Carvajal i Güler. Tots tenen possibilitats de jugar contra el Mallorca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)