El Girona B perd contra el Prat i talla la bona ratxa a casa (0-1)

El Girona B venia de guanyar els dos últims partits a Riudarenes, però no ha pogut mantenir la bona dinàmica en aquest inici de 2024. Els de Sergi Mora han perdut per la mínima a casa contra el Prat (0-1) i han deixat escapar una oportunitat per allunyar-se molt més de la zona baixa i acostar-se a la lluita per les posicions de play-off d’ascens.

Des de l’inici el partit ha estat bastant trencat i qui ha tingut més el domini ha estat el conjunt visitant, que s’ha instal·lat més amb la possessió al camp d’un Girona B que ha intentat generar perill al contraatac. El filial blanc-i-vermell, però, només ha gaudit d’una bona ocasió en tota la primera part, en un remat de Wadi a la mitja volta després d’una centrada d’Almansa. El Prat, que ha fet molt mal per bandes, ha generat més sensació de perill, però tampoc ha tingut grandíssimes ocasions.

En la segona part el Girona B ha tingut l’ocasió més clara del partit en els primers minuts, i és que una centrada d’Almena l’ha rematat Solans amb el cap i només el pal ha evitat el gol dels gironins (50’). Passada l’hora de partit ha arribat l’acció decisiva, i és que Miguel Fernández ha marcat un golàs per situar el 0-1 al marcador que acabaria sent definitiu. Ha rebut una passada d’esperó al vèrtex de l’àrea, s’ha regirat i ha engaltat un gran xut que ha entrat per l’escaire (64’). A partir de llavors el partit no ha tingut gaire més història, i és que el Girona B només ha tingut una bona ocasió per empatar que la defensa visitant ha salvat sota pals.