El Peralada fa la feina i venç el Castelldefels (2-0)

Sense lluir la seva millor versió, el Peralada ha aconseguit guanyar el primer partit de l’any. Els xampanyers han fet la feina amb l’ajuda d’un penal que Padilla ha convertit en gol al minut 7 i una bona contra del mateix que al 80’ Jandro ha finalitzat i ha tancat el marcador 2-0.

Els xampanyers tenien molt clar que era un partit per guanyar i han sortit a fer-ho. Els primers minuts s’han jugat al camp dels visitants. Els locals han tingut la primera, que amb una bona aturada, el porter del Baix Llobregat ha enviat a córner. I una errada dels visitants en forma de mà dins l’àrea ha deixat celebrar el primer gol de l’any al Municipal de Peralada. Marc Padilla ha estat l’encarregat d’obrir el marcador xutant des dels onze metres i, sense tremolar, ha firmat el primer gol xampanyer de l’any. I amb el Peralada avançat al marcador, el Castelldefels ha decidit posar una marxa més i mirar de revertir el resultat. Han tingut diverses ocasions, però Jonatan, providencial, no n’ha deixat passar ni una. Els altempordanesos, tot i la seguretat sota pals, no han sabut dominar el partit, i han marxat als vestidors guanyant només per la mínima.

La segona meitat no ha començat millor pels xampanyers. Els d’Àlex Marsal no han lluït la seva millor versió en aquest primer partit de l’any però tot i això, han sabut aguantar. Gran part del segon temps s’ha jugat prop de la porteria de Joanatan, però els visitants tampoc estaven gaire encertats, i ni amb pilotades del seu porter s’han ensortit per revertir el resultat. Al 80’ però ha arribat l’alegria al Municipal de Peralada que, gelat pel vent i les ocasions del Castelldefels, només se sentíem crits de queixa. Padilla ha iniciat la contra i l’ha deixat per Jandro, que en un primer intent la estavellat contra el pal, però ell mateix l’ha fet entrar aprofitant el rebot. Els últims 10 minuts no han donat per gaire més que alguna trompada i alguna pilotada, però el marcador s’ha apagat amb el 2-0 i la cinquena victòria consecutiva a casa del Peralada.