El Peralada manté la ratxa i assalta la cinquena posició (3-1)

Els d’Àlex Marsal guanyen el partit ajornat contra el San Cristóbal i encadenen la sisena victòria al municipal xampanyer

El Peralada viu un moment dolç i ho ha demostrat aquesta nit en el partit ajornat contra el San Cristóbal (3-1), que posa al dia en la lliga els altempordanesos. Els xampanyers han aconseguit la victòria al municipal, on ja n’encadenen sis de seguides, i sumen tres punts que els permet escalar fins a la cinquena posició, que els donaria accés al play-off d’ascens.

Sota la pluja que queia aquesta nit a Peralada, els d’Àlex Marsal han dut la iniciativa del partit des del primer moment i no han tardat a acostar-se a la porteria del San Cristóbal, tot i que no han aconseguit finalitzar les accions de perill. A la mitja hora de joc, però, una d’aquestes arribades ha acabat en penal i Junior no ha perdonat des dels onze metres per situar l’1-0 al marcador (30’). Poc després el San Cristóbal ha tingut l’única ocasió de la primera part, però la resposta del Peralada ha estat contundent, i és que Junior ha marcat el 2-0 amb un bon xut des de fora l’àrea (38’).

El 2-0 donava molta tranquil·litat als xampanyers, que han rematat la feina en els primers minuts de la segona part quan Jandro ha marcat el 3-0 després d’una bona jugada personal (55)’. A partir de llavors el ritme del partit ha caigut i pràcticament no ha passat res sobre la gespa fins que ha arribat el penal que ha permès a Yeray marcar el gol de l’honor del San Cristóbal i situar el 3-1 definitiu al marcador (79’).