1a divisió

El Madrid guanya el derbi en la pròrroga i espera rival

El Real Madrid espera finalista en la final de la supercopa de diumenge, Barça o Osasuna, que s’enfronten demà (20 h), serà el seu rival. El conjunt blanc ha superat (5-3) l’Atlético en la semifinal, en un partit boig, que s’ha decidit a la pròrroga.

La primera part ha estat molt divertida. Tots dos equips han anat a buscar el gol quan tenien l’esfèrica i les defenses no han estat massa contundents. Aviat s’ha avançat l’Atlético, amb un gol de Mario Hermoso (7’) a la sortida d’un córner centrat per Griezmann. I l’empat del Madrid també ha estat en un córner, botat per Modric i que ha ficat cap a dins Rüdiger (20’).

Tots dos conjunts doncs han tingut els seus moments. En aquest primer acte, Morata ha tingut dues rematades en què no ha encertat i Rodrygo, amb un remat a boca de canó també ha pogut marcar però Oblak ha fet una aturada espectacular. Sí ha encertat Mendy (30’), rematant una centrada de Carvajal i tot seguit Griezmann (37’) autor d’un golàs després de fer asseure Modric i Rüdiger amb un retall i finalitzar amb un xut des de fora de l’àrea.

Després del descans, els dos conjunts ja han estat menys punyents amb pilota i no han generat tant volum ofensiu. En el tram final, l’Atlético s’ha avançat amb un gol en pròpia porteria de Rüdiger (78’), després d’una greu errada de Kepa en la sortida d’una centrada. Però no ha aguantat massa i Carvajal (84’) finalitzant una quàdruple ocasions dels blancs ha enviat el matx a la pròrroga.

I ha estat en el temps extra, en els minuts finals del mateix, que el Real Madrid ha decidit. Primer Savic (116’), en pròpia porteria, intentant refusar un cop de cap de Joselu ha estat l’autor del gol blanc. I, després, ja amb l’Atlético a la desesperada, amb Oblak pujant a rematar, Brahim (122’) a porteria buida ha sentenciat.