3a divisió FEF

Visita al líder

3a divisió FEF. El conjunt d’Àlex Marsal somia en donar un cop sobre aquest migdia en el seu duel contra l’Hospitalet (12h)

El Peralada visita aquest migdia (12h) l’actual líder de la taula: l’Hospitalet. Els d’Àlex Marsal tenen una prova d’alçada en el primer desplaçament d’aquest any, després d’haver guanyat aquest dimecres al San Cristóbal en el partit que tenien pendent.

Amb ja els mateixos partits jugats que la resta de rivals, els xampanyers acumulen 25 punts que els deixen en zona de play-off com a cinquens classificats. L’Hospitalet se’ls mira des d’amunt, com a tots. Perquè en les 15 jornades disputades de competició, han aconseguit endur-se 35 punts que els donen el lideratge a tres punts dels segons, l’Olot.

Els hospitalencs encadenen cinc partits consecutius guanyant i com a locals han guanyat 5 partits, i n’han empatat un i perdut un altre. El Peralada també porta una bona dinàmica com a locals, havent celebrat aquest dimecres la sisena victòria consecutiva. A domicili, però, els tres punts no es deixen veure tant. De fet, dels 7 desplaçaments que porten els altempordanesos només d’un d’ells n’han sortit victoriosos.

El Peralada somia en donar un cop sobre la taula i sumar nou punts de nou en els últims set dies. Però el líder és molt líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)