3a divisió FEF

El Girona B faltat de gol perd contra el Reus (0-1)

El filial blanc-i-vermell tornar a perdre per tercer partit consecutiu. El Reus ha aconseguit endur-se els tres punts a Riudarenes amb un penal al 66’ ha convertit en l’únic gol del partit per Ramon Folch.

Primera part amb màxima igualtat a Riudarenes. Sobretot uns primers 35 minuts jugant a mig camp, amb possessions llargues, línies juntes i en els pocs desequilibris que han trobat els davanters d’ambdós conjunts, els defenses han tingut una bona resposta per evitar que el rival obrís la llauna. N’han tingut un parell cada equip, però sense gran perill. Almena ha estat el primer dels gironins en espantar la porteria dels visitants amb una doble rematada. A l’altra banda ho han provat Aitor Serrano i Albert Benito, sense efectivitat. I el partit ha acabat marxant a vestidors amb el marcador inicial.

La segona meitat ha començat amb una ocasió del reusenc Albert Benito que ha tret Lucas amb el peu. I segons després Almansa deia la seva amb una bona conducció que acabava amb un xut que ha sortit desviat. Al 66’ ha arribat la decepció a Riudarenes. L’àrbitre ha xiulat un penal sobre Pol Benito a favor dels tarragonins que, sense tremolar, Ramon Folch ha transformat en el primer gol pel Reus. Amb la llauna oberta, els visitants han canviat el rol ofensiu pel defensiu, i el Girona B, que despertava tard, feia un pas endavant per provar d’empatar el partit sense èxit. El Girona B ha encadenat amb la derrota d’avui, la tercera consecutiva, i el quart partit sense guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)