1a divisió

El Barça Atlètic trenca la mala dinàmica guanyant al filial de la Real (2-1)

Els blaugranes tallen els cinc partits consecutius sense guanyar gràcies a les dianes de Percan i Cuéllar

El Barça Atlètic guanya a la Real Sociedad B (2-1) en el duel de filials de la jornada i trenca la dinàmica de cinc jornades sense guanyar. Els blaugranes igualen als bascs en la cinquena plaça, que dona accés al play-off.

Igualat el duel en l’inici. Però les primeres ocasions han estat pels de Rafa Márquez. Ha salvat als seus Ayesa sota pals. A deu minuts del final del primer temps el visitant Camara ha vist la vermella directa per aturar l’acció com a últim home. I abans del descans, després d’una centrada de Pau Víctor, Percan ha avançat al Barça. Poc després ha ampliat diferències Cuéllar. Tot de cara. Millor impossible.

Però el duel s’ha igualat quan abans de l’hora de joc Faye també ha vist la vermella directa. La Real B ha retallar distàncies en una acció d’estratègia i ha posat emoció al tram final. Però els locals han resistit per guardar els tres punts.

Victòria clau dels de Márquez per trencar la dinàmica i tornar a mirar al play-off de manera immediata.