L’Escala s’imposa a la Rapitenca en un partit esbojarrat (3-2)

Els anxovencs tallen una ratxa de quatre jornades sense guanyar després de vèncer als tarragonins en un enfrontament dinàmic i ple d’alternatives

L’Escala talla la mala dinàmica que l’havia dut a sumar només dos punts dels darrers dotze en joc i torna a guanyar en imposar-se a la Rapitenca, rival directe de la part baixa, amb gols d’Aparicio, Izan i Pime.

Després d’una ocasió clara per part dels locals, els tarragonins s’han avançat gràcies a un gol de Titi, que ha aprofitat un mal refús defensiu de Nacho per batre Ferreti (0-1, 30’).

Els anxovencs, però, s’han refet bé del cop, i han aconseguit posar les taules en el marcador just abans del descans mitjançant una diana de Xavi Aparicio (1-1, 44’).

A la represa, Izan González ha capgirat el resultat amb un xut potent des de fora l’àrea que el porter Reverte no ha pogut aturar (2-1, 49’).

Això no obstant, la Rapitenca ha empatat minuts més tard des dels onze metres, amb un penal convertit per Gerard Vergé que tornava a igualar l’enfrontament (2-2, 57’).

El partit, dinàmic i ple d’alternatives pels dos bàndols, no deixava respirar a cap dels dos conjunts, i Pime, que ja havia avisat anteriorment en més d’una ocasió, ha estat l’autor del gol definitiu (3-2, 65’).

El triomf permet a l’equip dirigit per Aday Benítez sumar tres punts que donen aire als escalencs en la seva lluita per la salvació. La zona de descens, que ara marca el Vilafranca, queda a tres punts de distància.