1a divisió

El Madrid va fent

1a divisió. El conjunt blanc remunta al feu del Las Palmas, on s’imposa amb un gol en el 84’. És líder a 2 punts del Girona i a 10 del Barça

Las Palmas 1 Real Madrid 2

LAS PALMAS:Valles; Marvin (Herzog, 69’), Suárez, Mármol, Sergi Cardona; Javi Muñoz (Kaba, 89’), Perrone, Kirian; Munir (Pejiño, 79’), Moleiro (Loiodice, 69’) i Sandro (Marc Cardona, 79’).REAL MADRID:Lunin; Carvajal, Nacho, Rüdiger, Fran García; Camavinga (Tchouaméni, 81’), Kroos, Ceballos (Valverde, 59’); Brahim (Joselu, 59’), Rodrygo (Arda Güler, 81’) i Vinícius (Mendy, 89’).GOLS:1-0 (53’) Javi Muñoz. 1-1 (66’) Vinícius. 1-2 (84’) Tchouaméni.ÀRBITRE:Soto Grado (col·legi de La Rioja)T.G.:als locals Kirian, Javi Muñoz i Perrone; i als visitants Rodrygo, Mendy i Tchouaméni.

El Real Madrid va fent, a empentes i rodolons, però se’n surt. Ahir va tornar a guanyar (1-2) al feu del Las Palmas, on va haver de remuntar i va imposar-se al final, en el minut 84, amb una diana de Tchouaméni. El conjunt dirigit per Carlo Ancelotti va encadenar així la cinquena jornada amb victòria i posa pressió al Girona, al qual deixa a 2 punts de distància i deixa el Barça molt lluny, a 10.

No va escapar de la polèmica tampoc el duel, en què, amb 0-0, els canaris van protestar un penal de Ceballos a Sergi Cardona i una agressió de Rodrygo a Álvaro Valles, però el VAR, aquesta vegada, no va entrar en cap de les dues accions. Malgrat tot, l’equip entrenat per Francesc Garcia Pimienta es va avançar via Javi Muñoz (53’) a centrada de Sandro just iniciada la segona part. No li va durar l’avantatge al Las Palmas, que es va enfonsar massa aviat i Vinícius (66’), culminant una bona passada de Camavinga, va fer l’empat. Quan el matx entrava a la recta final, Tchouaméni (84’), rematant de cap un córner picat per Kroos, va capgirar el marcador i va fer volar els 3 punts cap a la capital estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)