1a divisió

Rakitic s’acomiada del Sevilla i posa rumb a l’Aràbia Saudita

Ivan Rakitic ja és història del Sevilla. L’exblaugrana s’ha acomiadat aquest matí en un acte al Ramón Sánchez-Pizjuán i ha posat punt final a la seva segona etapa com a jugador del club andalús. El migcampista de 35 anys se’n va a l’Al-Shabab de l’Aràbia Saudita, on l’espera un contracte de dos anys. “L’Al-Shabab vol créixer molt a l’Aràbia Saudita i allà podré donar el millor de mi en el camp, ajudar als joves i a la mentalitat, i fer créixer aquest equip i la lliga. El projecte era interessant i vaig amb tota la il·lusió. Es poden fer coses grans”, ha assegurat el croat.

En les seves vuit temporades al Sevilla, ha disputat 323 partits oficials, on ha marcat 51 gols i ha repartit 63 assistències. A més, marxa havent guanyat dues vegades l’Europa League. Aquesta temporada, el migcampista havia perdut protagonisme amb l’arribada de Quique Sánchez Flores a la banqueta. La seva sortida permetrà al club andalús alliberar massa salarial per reforçar-se en la lluita per la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)