1a divisió

Joselu, amb un doblet al feu del Getafe (0-2), posa el Madrid líder

El Real Madrid és el nou líder del campionat. El conjunt blanc ha recuperat la jornada que tenia avui de menys al feu del Getafe, on ha guanyat (0-2), i es posa primer, dos punts per sobre del Girona. A l’Atlético i el Barça li treu deu punts.

Ha estat un matx plàcid per al conjunt de Carlo Ancelotti, que ha guanyat impulsat per un doblet de Joselu. L’ex de l’Espanyol ha avançat els blancs, amb un cop de cap rematant una centrada de Lucas Vázquez en la primera part (14’) i ha obert escletxa en la segona (56’), amb un xut des de dins de l’àrea després d’una jugada de Vinicius. Rudiger, amb un cop a la cuixa, ha estat rellevat al descans. El proper partit del Real Madrid és diumenge al Santiago Bernabéu contra l’Atlético.