1a divisió

El Getafe trasllada a LaLiga un possible insult greu de Bellingham a Greenwood

El Getafe va traslladar una queixa al director de partit de LaLiga en la qual denuncia un possible insult greu de Jude Bellingham sobre Mason Greenwood durant el matx que va enfrontar dijous al conjunt blau contra el Madrid. Suposadament, el mitjapunta del conjunt blanc va anomenar al del Getafe rapist –violador– després d’estirar la cama i enviar a fora l’esfèrica en una disputa, tot i que també li podria haver-li dit rubbish –brossa.

LaLiga ha sol·licitat un informe pericial de lectura de llavis per investigar l’assumpte i actuar en funció de si la denuncia del Getafe queda acreditada al 100%. En tot cas, l’ens no podria sancionar a Jude Bellingham i ho hauria de fer la FEF, que no té cap denuncia sobre el jugador a dia d’avui.

Greenwood va ser acusat el gener del 2022 d’agressió i intent de violació a la seva parella. Des de llavors, va ser apartat pel Manchester United –no ha tornat a defensar la samarreta dels red devils– i va ser cedit al Getafe el passat estiu on està rendint a bon nivell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)