1a divisió

Marcos Llorente castiga el Madrid en el 93’ (1-1)

1a divisió. Sánchez Martínez i el VAR anul·len un gol a Savic en una altra acció altament polèmica favorable al Real Madrid i l’empat final deixa el Girona a dos punts dels blancs i el Barça, a vuit

Brahim Díaz i Marcos Llorente hi posen els gols i Sánchez Martínez i el VAR, la sal i el pebre. Un gol anul·lat a Savic torna a destapar les vergonyes a la casa blanca. Una nova acció arbitral polèmica per tacar el derbi madrileny i continuar tacant la lliga.

Brahim, el substitut de Vinícius en l’onze –el brasiler s’ha quedat fora per un problema a les cervicals durant l’escalfament–, ha avançat el Real Madrid en el minut 20, després d’un seguit de caramboles dins l’àrea a l’Atlético i d’un mal refús final del capità Koke, que Brahim no ha desaprofitat per superar Oblak.

Savic ha marcat per a l’Atlético tot just iniciar la segona meitat, amb un gran gol de cap després d’un córner servit des de la dreta per Griezmann, però per incredulitat absoluta de Simeone l’àrbitre ha anul·lat el gol per un fora de joc posicional de Saúl, que segons el col·legiat i el VAR obstaculitzava Lunin en l’acció. Un nou esperpent. L’enèsim.

El pla li estava sortint de nou bé al Madrid, però l’aparició de Marcos Llorente en el temps afegit ho ha capgirat tot. Una indecisió entre Carvajal i Nacho, avui la parella improvisada de centrals, ha estat aprofitada per Llorente per marcar de cap el gol de l’empat.

Amb aquest resultat, el Girona queda a dos punts del Madrid i el Barça, a vuit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)