Més futbol

La víctima es resistia a denunciar Alves: “No em creuran”

La jove que acusa de violació Dani Alves va sortir del lavabo de la discoteca plorant “desconsolada” i explicant a les seves amigues que el futbolista li havia fet “molt mal”, però inicialment es resistia a denunciar-lo mentre repetia: “Només vull anar-me’n a casa, no em creuran”.

Així ho ha relatat entre llàgrimes una de les dues amigues que acompanyaven la víctima, segons informa l’agència EFE. La noia ha dit també que Alves va tenir una actitud “bavosa” i que també la va toquejar tant a ella com a l’altra noia del grup.

Segons ha explicat la testimoni, quan la víctima, de 23 anys, va sortir del bany del reservat al qual havia entrat amb Alves, no parava de plorar “desconsolada” i “molt nerviosa”, i va demanar a les seves amigues sortir de la discoteca mentre repetia que el futbolista li havia fet “molt mal”.

La testimoni ha afegit que la denunciant només volia marxar a casa seva i que a ella i a la seva amiga els va costar “horrors” convèncer-la que denunciés: “Només repetia ’no em creuran, no em creuran’”.

Els dies posteriors als fets, ha afegit, la jove estava en “xoc”, encara sense voler denunciar, i a dia d’avui segueix patint ansietat, tot just surt de casa, se sent observada i ha perdut l’“alegria” que la caracteritzava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)