1a femenina

El Barça repeteix contra el Sevilla (0-3)

Lliga F. Les blaugrana van marcar dimecres vuit gols en la copa a les andaluses i avui tres més en la lliga

Vuit dimecres i tres avui. El Barça femení no ha fallat en la seva visita a l’estadi Jesús Navas. Fa tres dies va atropellar el Sevilla en la copa al Johan i avui ha tornat a vèncer 0-3 contra el mateix rival en la lliga. Balanç d’11-0 en el doble enfrontament.

Clàudia Pina, que en el seu dia va estar cedida al Sevilla, ha marcat el primer gol de la tarda amb un xut ajustat al pal esquerra de la porteria de Sullatres (18’). El partit ha estat obert durant molts minuts perquè el marcador no s’ha tornat a moure fins ben entrada la segona part, però el Barça ha sentenciat amb dos gols més, entre el minut 71 i el 73. El primer ha portat la firma de la pitxitxi Carol Graham Hansen, que ha rematat de primeres una passada d’Aitana. I el tercer l’ha marcat Mariona, després d’una jugada col·lectiva i després d’una altra passada d’Aitana. Carol i Mariona ja havien castigat el Sevilla dimecres. Setzena victòria del Barça en la lliga.