1a femenina

Segon capítol i nova golejada

Lliga F. Les blaugrana van fer dimecres vuit gols a les andaluses en la copa i ahir, tres més

Sevilla 0 Barça 3

SEVILLA:Sullastres, Débora, Llamas, Gomes (Nazareth, 87’), Otermin (Lucía, 74’), Mérida (Gemma Gili, 74’), Sampedro, Oyedupe, Cahynova, Gabarro (María Pérez, 74’), Martín-Prieto.BARÇA:Cata Coll, Torrejón, Martina Fernández, Paredes (Bronze, 80’), Batlle, Walsh, Aitana (Patri Guijarro, 80’), Vicky López (Caroline Graham Hansen, 68’), Pina, Brugts (Salma Paralluelo, 68’) i Mariona (Bruna, 80’).GOLS:0-1 (18’) Pina. 0-2 (71’) Carol Graham Hansen. 0-3 (73’) Mariona.ÀRBITRA:Paola Cebollada López.

Vuit gols dimecres i tres ahir. El Barça no va fallar en la visita a l’estadi Jesús Navas. Tres dies abans, havia atropellat el Sevilla en la copa al Johan i, ahir, va vèncer de nou contra el mateix rival en la lliga. Balanç d’11-0 en dos assalts.

Clàudia Pina, que en el passat va estar cedida en el Sevilla, va marcar el primer de la tarda amb un xut ajustat al pal esquerre de la porteria de Sullatres. L’entrada de Graham Hansen ho va agitar tot en la segona part: va marcar tres minuts després d’entrar, assistida per Aitana. La de Sant Pere de Ribes també va assistir Mariona en el tercer. Dos gols entre el minut 71 i el 73 i 16a victòria en la lliga.