Champions

El Real Madrid pateix, però agafa avantatge (0-1)

El d’avui al feu del Leipzig ha estat el partit que el real madrid protagonitza sovint en la Champions League. Ha patit molt, l’àrbitre li ha beneficiat amb una controvertida decisió només començar i ha vingut sostingut per les parades del seu porter, Lunin, fins que Brahim Díaz, al segon temps s’ha inventat un golàs que ha decidit l’anada de vuitens de final (0-1).

I és que la primera part ha estat clarament dominada pels locals. Només una decisió arbitral més que discutible i la falta d’encert de Sesko li han impedit a l’equip entrenat per Marco Rose avançar-se. Sí ha encertat Sesko, just començar, amb un cop de cap que ha ficat a dins, un gol que l’àrbiitre ha invalidat per un fora de joc posicional de Henrichs en la jugada. D’acord amb el linier i també el VAR, el migcampista del Leipzig interefereix en l’acció i molesta a Lunin, però aquesta interpretació està molt agafada amb pinces. Realment, Henrichs no impedeix a Lunin fer res, per la qual cosa el gol anul·lat és molt polèmic. Aixecarà polseguera segur. N’ha tingut un parell més de clares Sesko, que s’ha topat primer amb Lunin i la mala punteria després, mentre el Real Madrid no s’ha trobat en cap moment.

I el segon temps ha començat amb el conjunt blanc colpejant. Brahim Díaz (48’) s’ha inventat un golàs, després de marxar de tres rivals, que ha estat determinant. Ho ha intentat el Leipzig, que ha tingut oportunitats. La més clara una altra de Sesko al tram final que Lunin li ha tret. El porter ucraïnès ha salvat al conjunt blanc, que no ha merescut guanyar. Tot i això, marxa amb l’avantatge d’Alemanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)