1a femenina

Amb el desig de reprendre el camí victoriós

Lliga F. El Barça rep l’Atlético en l’últim duel abans de l’aturada i pocs dies després de l’empat contra el Llevant al Johan Cruyff

Acostumat a guanyar, un empat d’aquest Barça sempre desperta expectació, sobretot quan a casa només ha sumat victòries. L’empat històric contra el Llevant de dimecres ja forma part del passat. El Barça rep avui un altre dels històrics de la lliga, un Atlético que sap què és posar les coses difícils a les blaugrana (13.30 h). Serà l’últim duel abans de l’aturada i d’un mes de març ple de reptes. “Hem après coses de l’últim partit. Hem de tornar a la dinàmica favorable, sobretot abans de l’aturada”, va explicar Giráldez en la prèvia. El tècnic va afirmar que la reacció és important. La pilota és a la teulada de les jugadores.

Desplaçament difícil per al Llevant

El Llevant Les Planes visita el Madrid CFF (18 h), quart classificat i que no perd a casa des del 19 de novembre. El conjunt de Ferran Cabello, desè classificat, encara manté set punts de marge sobre el descens, sobretot gràcies als empats que ha anat esgarrapant, però no guanya des del 12 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)