Territorial

Quatre noves seus per al MICFootball 2024

El MICFootball 2024 incorporarà enguany quatre noves seus que elevaran fins als 56, els camps de les comarques gironines amb partits de futbol del torneig entre el 27 i 31 de març. Breda, Maçanet de la Selva, Celrà i Vilamalla són les novetats de la 22ena edició, a més, Figueres, Girona, Palafrugell, Roses, Salt i Torroella de Montgrí ampliaran el número de camps que albergaran partits.

Aquestes noves poblacions s’afegeixen a Bàscara, Begur, Caldes de Malavella, Calonge i Sant Antoni, Cassà de la Selva, Castell - Platja d’Aro, Castelló d’Empúries-Empuriabrava, Fornells de la Selva, Girona, Hostalric, L’Escala, La Bisbal d’Empordà, La Jonquera, Llagostera, Llançà, Lloret de Mar, Monells, Mont-Ras, Palafrugell, Pals, Quart, Roses, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Sant Gregori, Sant Pere Pescador, Santa Coloma de Farners, Santa Cristina d’Aro, Sils, Torroella de Montgrí, Tossa de Mar, Vidreres i Vilablareix: “Estem molt orgullosos que el MIC es jugui des de fa tant de temps aquí, en un territori amb el qual sempre hi hem mantingut una excel·lent relació i que des de fa més de vint anys mai ens ha deixat de banda. Anem de la mà i creixem junts, mirant sempre cap endavant. Tenim més equips que mai i també comptem amb més seus i més camps, el que consolida el compromís d’aquests municipis amb el torneig”, comenta David Bellver, president del MICFootball, que aclara: “a les comarques gironines ens sentim com a casa”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)