Lliga de les Nacions

S’imposa el seny

Lliga de les nacions. Alèxia va ser una de les descartades per Montse Tomé per a l’enfrontament contra els Països Baixos

El Barça pot respirar tranquil, de moment. El neguit i la incertesa al voltant de la possible presència d’Alèxia Putellas en el partit contra els Països Baixos eren una realitat, sobretot escoltant les paraules de Montse Tomé durant els dies previs. La seleccionadora no va descartar en cap moment cap escenari i va assegurar que la previsió era que pogués ser al camp. Això, sumat a la normalitat amb què es va entrenar Alèxia el dia abans del partit i a la seva voluntat per ser convocada, feia encendre totes les alarmes. Al final, però, es va imposar la lògica i la capitana del Barça va ser, juntament amb Tere Abelleira, que tampoc tenia l’alta mèdica, una de les dues futbolistes descartades per a les semifinals.

Ara, Espanya afrontarà la final contra França dimecres, dia 28. A priori, tampoc s’hi hauria de veure Alèxia. Seria forçar i arriscar de manera innecessària amb una futbolista que no juga des del mes de novembre i que, anteriorment, ja havia encadenat una lesió de gravetat al genoll. La previsió que tenen el Barça i Jonatan Giráldez és que Alèxia, així com Rolfö, que sí que s’ha quedat a Barcelona, pugui rebre l’alta i reaparèixer aquest mes de març.

Ahir també va jugar Noruega i amb ensurt. Graham Hansen va ser substituïda amb unes molèsties just després de marcar un dels gols de la seva selecció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)