1a divisió FEF

El Cornellà s’imposa al camp del Rayo Majadahonda (1-3)

El Cornellà es retroba amb la victòria imposant-se al camp del Rayo Majadahonda per 1-3. Amb la victòria d’avui els de Gonzalo Riutort encadenen quatre partits consecutius sense perdre.

Els locals han començat dominant el partit i els qui tenien més facilitat per crear perill. Però el guió ha canviat al minut 15 quan s’han quedat amb 10 jugadors, per una dura entrada de Joao. Amb un jugador menys al camp, han continuat pressionant, però aviat el Cornellà s’ha despertat i ha començat a crear perill. Arribada la mitja hora de partit Gonpi ha obert la llauna des de la frontal de l’àrea. Els madrilenys, però, necessitat de puntuar no han baixat el ritme i abans de marxar als vestidors han empatat amb un gol de Kike Hermoso.

Al descans Gonzalo Riutort ha fet un triple canvi que ha donat resultats. I al 49’ Caballero ha tornat a posar per davant el conjunt verd. Si la primera meitat els locals havien estat els dominadors, a la segona gairebé no han arribat a la porteria de Rubèn Miño. El Cornellà ha aprofitat la superioritat numèrica que tenien des del minut 15 per generar ocasió rere ocasió. Al 65’ Clau Mendes ho ha sentenciat amb un tercer gol de córner. Els locals ja no han tingut forces per més, i els verds no han tornat a fer perillar la porteria de Dani.

Amb aquests tres punts el Cornellà es retroba amb la victòria després de dos empats en les últimes dues jornades.