L’Escala es refà a Vilafranca (1-3)

L’Escala s’emporta els tres punts a Vilafranca després de remuntar un 1-0, convertint-lo en un 1-3. Els d’Aday s’han refet de la patacada de la jornada anterior a Vilassar de Mar (6-2) i han millorat els seus números com a visitants.

Els locals han estat els primers a generar de la mà d’Aumatell, però Nacho no ha tingut problemes per aturar-ho. Ben aviat, Xumetra ha fet lluir al porter local per desviar un xut frontal de l’anxovenc. I tot i pressionar i tenir més la pilota els visitants, els locals han estat els primers a marcar. Marc Cadena ha firmat el primer i únic gol dels penedesencs (23’) rematant una passada des de darrere de Pedro Bilbao. Abans de marxar a vestidors, els escalencs han fet la feina i, al descompte de la primera part, Xumetra ha empatat el partit aprofitant una passada a l’espai.

Els primers minuts de la segona meitat, els dos conjunts s’han repartit les ocasions sense un clar líder. Però l’Escala, que venia a refer-se, ha remuntat amb un gol de Pablo, que ha rematat de cap un córner. Els anxovencs han dominat la resta del partit. Varo ha hagut de treballar per treure les ocasions d’Iker. Els penedesencs han avançat línies i han assumit els riscos, però en comptes d’aconseguir l’empat, l’Escala ho ha aprofitat per acabar de sentenciar el partit. Iker ha marcat el tercer al 93’ i l’àrbitre ha dit que no hi havia temps per més. Els d’Aday Benítez han marxat de Vilafranca refets i amb tres punts més que els van allunyant del descens.