Pólvora mullada a Nou Barris (0-0)

El Girona B no passa de l’empat sense gols davant la Muntanyesa i es manté només un punt per sobre de la zona de descens

El Girona B empata davant la Muntanyesa a Nou Barris (0-0) en un partit ensopit, igualat i de poques ocasions, en què cap dels dos equips ha trobat la manera de fer mal a la defensa rival.

La primera meitat ha tingut escasses aproximacions de perill, i tot i que els gironins han començat millor, les més clares han estat per als locals, que han pogut avançar-se amb una triple ocasió protagonitzada per Linares, Gabaldón i Marcel. Minuts més tard, Moyano també ha tingut l’oportunitat d’obrir la llauna.

Els dos conjunts tampoc han millorat les seves prestacions en atac en els segons 45 minuts. Lucas ha aturat un xut de Linares i Hurtado ha rematat per damunt del travesser. Minsu ho ha provat pels blanc-i-vermells amb l’execució d’una falta directa, però als de Sergi Mora els hi ha costat molt generar ocasions més enllà d’accions a pilota aturada.

El resultat permet al Girona B mantenir-se fora de la zona de descens, si bé és cert que el triomf del San Cristóbal contra el Prat (2-1) fa que el marge respecte de la zona vermella es vegi reduïda de dos punts a un.

D’altra banda, el filial, que només ha sumat set punts de 24 possibles en el que portem de 2024, encadena el seu sisè partit sense vèncer a domicili, on ha obtingut dos punts dels últims 18, i continua amb problemes de producció ofensiva, ja que s’ha quedat sense marcar en set dels darrers nou partits.