3a divisió FEF

Igualar el rècord

3a divisió FEF. L’Olot rep aquesta tarda (17h) el Castelldefels i si els de Dólera guanyen, igualaran el nombre històric del club de victòries encadenades en la categoria

L’Olot torna al Municipal aquesta tarda (17h) on rebrà el Castelldefels, últim en la taula. La victòria del conjunt de Dólera, seria la vuitena consecutiva i, amb aquesta, igualarien el rècord històric del club en la categoria. El curs 2016/17, sota les ordres de Ramon Maria Calderé, els olotins van aconseguir encadenar fins a vuit victòries a tercera divisió.

Amb aquest al·licient els de la Garrotxa reben l’últim classificat. Els del Baix Llobregat han sumat 21 punts en 22 jornades. Tot i això, el conjunt dirigit per Miki Carrilo només està a tres punts de la salvació, que delimita el San Cristòbal amb 24 punts. A més, els visitants arriben després d’haver empatat a casa contra la Mollerussa, i, la jornada anterior haver guanyat per la mínima al camp de l’Hospitalet.

Avui, arribats a la jornada 23, l’Olot estrena l’horari de primavera i jugaran mitja hora més tard, a les 17h. Dólera, no comptarà amb Uri Ayala, que ja ha començat la seva recuperació, ni tampoc Uri González, per acumulació de targetes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)