L’Escala derrota la Muntanyesa i continua en dinàmica ascendent (3-1)

El conjunt d’Aday Benítez només ha patit una derrota en les últimes nou jornades, encadena quatre triomfs al Nou Miramar i se situa momentàniament a un punt del play-off

L’Escala derrota la Muntanyesa amb gols d’Ibuki, Pime i Iker García (3-1) i continua en dinàmica ascendent. Els anxovencs han perdut només una jornada de les últimes nou (cinc victòries i tres empats en els vuit partits restants) i encadenen quatre triomfs al Nou Miramar.

La primera ocasió clara del partit ha arribat passat el quart d’hora de joc, quan Marcel ha recuperat la pilota i ha assistit Wilber Hurtado, que ha enviat l’esfèrica al travesser.

Ja en el tram final de la primera meitat, els gironins s’han avançat gràcies a un gol d’Ibuki en un servei de cantonada (1-0, 34’), però els de Nou Barris han empatat just abans del descans des dels onze metres. Wilber Hurtado, qui ja havia avisat prèviament, ha estat l’encarregat de transformar el llançament de penal (1-1, 44’).

Els escalencs han anat per feina a la segona meitat i s’han tornat a posar per davant en el marcador gràcies a una diana de Pime, màxim golejador de l’equip (11) (2-1, 60’). Ja a les acaballes, els gironins han sentenciat el duel amb el gol que ha donat la tranquil·litat, obra d’Iker García (3-1, 85’).

El resultat permet a l’Escala superar la Muntanyesa a la classificació i escalar fins a la vuitena plaça, col·locant-se a només un punt del Tona, cinquè classificat i equip que marca la zona de promoció d’ascens. Això sí, els osonencs han disputat un partit menys. El conjunt alt-empordanès és també el màxim golejador del grup 5 de tercera FEF, amb els mateixos gols a favor que l’Hospitalet (38).