1a divisió FEF

El Sabadell cau golejat en un partit per oblidar a Sestao (3-0)

Els arlequinats perden davant un rival directe de la zona baixa i no aconsegueixen guanyar distància al descens

El Sabadell ha perdut amb contundència al camp del Sestao River (3-0) davant un rival que era cuer en arrencar el partit. Els arlequinats han tingut una tarda per oblidar en la visita a un rival directe, i han deixat passar una gran oportunitat per guanyar diferència respecte a la zona de descens, que queda ara a dos punts.

No és fàcil jugar a Las Llanas. Molt joc directe, duels, segones jugades... Els locals han sortit a buscar el gol des de l’inici, però la primera ocasió de gol ha sigut dels vallesans, en un xut exterior de Marc Domènech que s’ha estavellat al travesser. A partir d’aquesta, monòleg basc. Cabo ha perdonat un mà a mà amb un xut excessivament creuat. Aranzabe, Garai i Kaxe han posat a prova a un Ortolà força segur durant el primer temps.

Ha aconseguit no encaixar el Sabadell fins a l’entretemps, però a la represa el guió no ha canviat en excés. Sobre l’hora de joc el Sestao ha trobat un premi buscat i merescut. Una centrada enverinada l’ha rebutjat Ortolà amb el peu, i l’ha estavellat a la cara de Kaxe per acabar al fons de la xarxa. Poc contundent el porter. Ha intentat reaccionar l’equip vallesà i Pau Resta ha tingut l’empat.

Ja a la recta final, el Sestao ha fet gran la ferida. Carbonell ha anotat dos gols pràcticament consecutius aprofitant dues pilotes a l’interior de l’àrea. Un resultat negatiu més enllà de la derrota, ja que els del País Basc han sigut capaços d’igualar el goal average particular després que els sabadellencs guanyessin pel mateix marcador a l’anada.

Segona derrota de l’any 2024 pels d’Óscar Cano en un partit per oblidar i per recordar que res està fet. L’equip ha fet el més complicat, s’ha aixecat quan semblava una utopia i ja és fora del descens, però haurà de seguir remant per tancar la permanència quan encara queden més de deu jornades pel final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)