1a divisió

Una sentència obre la porta a multar els usuaris del futbol pirata

Un jutge de Barcelona obre la porta a emprendre accions legals contra les persones que consumeixen futbol pirata. Una sentència del jutjat mercantil número 8 de Barcelona avala la possibilitat que els usuaris siguin multats, segons va avançar el diari Marca. Això podria canviar la lluita contra la pirateria, perquè fins ara només es podien emprendre accions legals contra qui estava al darrere de l’emissió del futbol per vies il·legals, però no dels usuaris particulars que se n’aprofiten. Sí que podien anar contra els bars, però no contra eel consumidor que ho veu a casa.

La sentència obliga els operadors a donar dades a LaLiga de qui es connecta als servidors pirata, tant la IP assignada com fins i tot el nom i el document d’identificació de l’usuari. Això permetria l’ens dirigit per Javier Tebas seguir la pista per actuar en contra dels usuaris que veuen el futbol sense pagar els operadors autoritzats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)