Europa League

El Leverkusen juga amb foc però no es crema

Els de Xabi Alonso perdien 0-2 quan quedaven vint minuts, però acaben guanyant 3-2 al Karabakh (5-2 en el global)

El Bayer Leverkusen ha estat a punt de protagonitzar la gran sorpresa negativa dels vuitens de final de l’Europa League, i és que després de l’empat a dos en l’anada al camp del Karabakh, en què va haver d’igualar el marcador després d’un 2-0 en contra, els de Xabi Alonso han hagut de tornar a remuntar a base d’èpica per classificar-se pels quarts de final. Després del 0-0 a la mitja part els d’Azerbaijan s’han col·locat 0-2 en el marcador tot i jugar amb deu homes i no ha estat fins als últims vint minuts que el Leverkusen ha premut l’accelerador. Frimpong ha marcat l’1-2 (72’) i ja amb la situació al límit ha aparegut Schick. El davanter ha marcat el 2-2 en el 93’ i quan ja tothom esperava la pròrroga ha marcat el definitiu 3-2 en el 97’.

En la resta de partits de la jornada l’Atalanta ha guanyat l’Sporting (2-1) i s’ha classificat pels quarts fent bo l’empat de l’anada, mentre que el Liverpool ha tornat a golejar l’Sparta de Praga (6-1 i 11-2 en el global) i el Brighton ha guanyat la Roma però cau eliminat (1-0 i 1-4 en el global).

El Benfica, el Milan, el Marsella i el West Ham ja havien aconseguit la classificació a la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)