1a divisió

El Madrid no regala res a Pamplona (2-4)

El líder d’aquesta llig no té intenció de deixar-la escapar. El Madrid ha sumat una nova victòria i una nova golejada, aquesta a camp de l’Osasuna (2-4). Un triomf que obliga a Girona i a Barça a guanyar si no volen que els blancs s’escapin encara més.

L’inici del partit ha estat boig. Als tres minuts, una errada monumental de Catena ha permès a Vinicius robar-li la cartera i no perdonar davant Sergio Herrera (3’). L’alegria matinera ha durat poc, ja que Budimir ha empatat just després en un córner (6’). Acte seguit, nova rèplica de Vinicius. Passeven coses a banda i banda, però la diana de Carvajal ha començat a decantar la balança cap al costat madridista. Carvajal ha culminat un bonic gest tècnic de Valverde per fer l’1-2 (18’). L’Osasuna podria haver empatat, però Lunin ha enviat a córner un bon xut d’Arnaiz (41’). El Madrid també ha tingut les seves a través de Vinicius i Valverde (34’ i 42’).

En la segona meitat, el Madrid ha imposat el seu domini. És cert que les ocasions s’han fet esperar, però els d’Ancelotti han resolt el partit en un moment. Un servei de Lunin l’ha pentinat Valverde perquè Brahim fes el tercer (61’). Tres minuts després, Vinicius ha culminat el doblet per ampliar diferències amb el quart i definitiu (64’). Els blancs encara han acaronat el cinquè. De fet, a Lucas Vázquez li han anul·lat una diana per fora de joc. Qui ha acabat marcant, però, ha estat Iker Muñoz en l’afegit (90’+1). Arda Güler ha estat a punt de fer el gol de la jornada amb un xut des del mig del camp que ha impactat al travesser.