1a femenina

El Llevant les Planes allarga la mala ratxa (3-0)

No hi ha manera. El Llevant les Planes no guanya des del 12 de novembre, quan va superar el Costa Adeje Tenerife per 3-1. Des de llavors, són dotze jornades de lliga sense sumar de tres. Avui, derrota a camp del Sevilla (3-0).

Les andaluses han començat avisant en un córner amb un remat de Teresa que ha rebutjat Nay Cáceres (20’). Les visitants n’han tingut un parell de clares, però Sullastres ha tret els remats d’Allegra (25’) i de Jessica Martínez (37’). Entermig, el primer del Sevilla. Martín-Prieto ha combinat amb Amanda i ha definit de meravella (29’). Abans del descans, acció desafortunada, ja que Allegra s’ha marcat en pròpia intentant rebutjar un remat (40’).

En la segona part, el Sevilla ha tingut ocasions de sobres per golejar. Pamela González ha fet el tercer i definitiu rematant una centrada des de l’esquerra (76’).