1a divisió

L’Almeria aconsegueix el primer triomf 29 partits després

En la que ha estat l’estrena de Pepe Mel a la banqueta andalusa en substitució de Gaizka Garitano, l’Almeria ha aconseguit al camp del Las Palmas la primera victòria en la lliga en la jornada 29 del campionat (0-1). La solitària diana de Leo Baptistão ha estat suficient per decantar un matx que ha tingut com a jugador més destacat el porter de l’equip andalús, Maximiano.

El conjunt blanc-i-vermell, que havia rondat el triomf en diversos partits recents, suma així el seu tretzè punt en la lliga i es queda a tretze punts del Rayo Vallecano, l’equip que marca la permanència, que encara ha de disputar el seu matx a casa contra el Betis. Els de Pepe Mel han aprofitat el fet d’enfrontar-se a un equip ja amb la feina feta i la permanència al sac que travessa per un moment dolent després d’encadenar cinc jornades sense guanyar –dos punts de quinze possibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)