Més futbol

Dani Alves es presenta al jutjat per firmar

Dani Alves s’ha presentat acompanyat de la seva advocada, Ines Guardiola, als jutjats de l’audiència provincial de Barcelona en la cita fixada pel jutge en la qual una vegada a la setmana haurà de presentar-se per firmar com a mostra d’estar localitzable. Normalment, el brasiler haurà de fer acte de presència al jutjat cada divendres però en ser festiu demà s’ha avançat la seva cita programada.

El jugador està en llibertat provisional després de ser condemnat a quatre anys i mig de presó per violació, una sentència que no es ferma ja que està en marxa un recurs en el tribunal superior de Catalunya per part de l’acusació i també de la defensa. Alves, en llibertat condicional després d’abonar un milió d’euros, va donar al jutjats els seus dos passaports, el brasiler i l’espanyol, i no podrà abandonar territori estatal, fet que ha obligat al futbolista a instal·lar-se a la seva casa d’Esplugues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)