3a divisió FEF

Derrota en l’últim sospir del Peralada a Vilassar (2-1)

El Peralada ha perdut 2-1 en la seva visita al Xevi Ramon per enfrontar-se al Vilassar, el tercer classificat. Els d’Àlex Marsal han fet un bon partit però en l’últim sospir, una diana de Víctor Granero ho ha decantat tot per a l’equip local, que es consolida en places de play-off i deixa al Peralada tocat en la lluita per accedir-hi.

En la primera part, Aaron Bocardo ha avançat el Vilassar però, de seguida, Ferri López ha pogut contestar per establir la igualada amb la que s’arribaria al final del primer acte i gairebé fins al final de l’enfrontament quan Granero ha fet el gol del triomf per a un Vilassar que deixa enrere la derrota per la mínima al camp de l’Olot i s’entossudeix a posar pressió a l’Hospitalet en la lluita per la segona plaça.

El Peralada ha d’esperar resultats d’altres rivals directes per veure si les seves aspiracions a jugar la promoció queden lleugerament tocades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)