3a divisió FEF

Les ganes de diumenge

3a divisió FEF. Pedro del Campo explica el moment que viu l’equip abans de rebre el Tona al municipal garrotxí per certificar l’ascens i el campionat

En l’Olot aviat estaran de celebració. Concretament aquesta setmana es podria certificar matemàticament l’ascens de categoria i el campionat de lliga en el partit contra el Tona al municipal. Així ho va valorar Pedro del Campo, un dels capitans de l’equip de Pedro Dólera, en aquest diari: “Ja anem pensant a aconseguir l’objectiu i celebrar-ho. Queden 15 punts i estem a 15 del segon del grup català de tercera. A l’inici de temporada, em pensava que seria una lliga més ajustada i competida per aquestes posicions. Hem fet una gran feina i hem sabut treure i conservar l’avantatge”, va dir el migcampista madrileny.

L’Olot suma 69 punts, 15 més que l’Hospitalet, amb 54, i és un dels líders més solvents de tots els 12 grups de 3a divisió FEF. No hi ha cap líder que avantatgi en més punts el segon classificat, només hi ha els casos del Vitòria (G4) i l’Elx Il·licità (G6), que tenen els mateixos punts d’avantatge. “Es podria donar una situació estranya, que pugéssim abans de jugar contra el Tona aquest diumenge si l’Hospi no guanya. Nosaltres preferim poder fer-ho al camp, és més emotiu i hi ha aquesta complicitat amb l’afició”, va afirmar Del Campo.

Els de Dólera han estat l’equip més regular de la lliga, han sumat 35 punts a fora i 34 a casa: “La clau de la regularitat és que la qualitat individual de la plantilla és molt alta, tant els que juguen més com menys, i també hi ha un sentiment col·lectiu per part de tots els membres de la plantilla per sobre del personal. La situació és immillorable per rendir. On no arriba un hi arriba l’altre”, va dir.

Del Campo també va voler recalcar la qualitat de la plantilla: “Per infraestructures, pressupost, estabilitat de la directiva o qualitat de la plantilla, l’Olot ha d’estar a 2a divisió FEF. Aquest equip, ara, ja estaria preparat per competir en aquesta categoria. Sí que és cert que potser caldrien alguns reforços puntuals”, va explicar un dels capitans de l’equip, que viu orgullós aquest moment. “És un repte assolit i amb molt d’orgull per satisfer totes les expectatives en el grup. Ens sentim molt contents”, va dir Del Campo, orgullós també de representar l’Olot en actes socials.

La prèvia per l’ascens

El club garrotxí ha organitzat, per segona setmana consecutiva, un aperitiu i dinar abans del matx a la terrassa del bar del camp del municipal. Des de les 12 h, hi haurà música amb discjòquei i la veu dels protagonistes: “Aquesta iniciativa ajuda a crear caliu, suport, i nosaltres, l’equip, hi anirem abans a agrair a tots els que han vingut a animar”, va explicar Del Campo. Els tiquets per a la prèvia del partit de diumenge es poden comprar al web del club i inclouen l’aperitiu, el dinar i l’entrada al partit (16.30 h).

LA VALORACIÓ

L’Olot és un equip que mereix estar a 2a FEF. Per equip, infraestructura, afició i estabilitat de la nostra directiva. Un club amb orgull
La temporada és de 9, perquè no vam guanyar la final a l’Andorra; per la resta no hi ha res a retreure amb el treball i la cohesió de grup
Esperem poder guanyar i aconseguir l’ascens al camp, per celebrar-ho amb la nostra afició
Pedro del Campo
jugador de l’UE OLOT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)