3a divisió FEF

L’Olot celebrarà el sisè títol de tercera si puntua contra el Tona

3a divisió FEF. També ho podria aconseguir si l’Hospitalet no és capaç de guanyar a casa un dels equips més en forma, l’Escala d’Aday

Olot i la Unió Esportiva Olot espera viure avui una festassa damunt la gespa del municipal. El conjunt dirigit per Pedro Dólera rep el Tona (16.30 h) amb l’objectiu d’obtenir, com a mínim, el punt que li falta per ser campió de lliga i, de retruc, ascendir a segona FEF. Els de la Garrotxa també podrien ser campions i començar la festa abans d’hora, en la prèvia del matx, si l’Escala, un dels equips més en forma de la lliga, esgarrapa algun punt de la seva visita al camp de l’Hospitalet, el perseguidor dels olotins.

L’Olot suma quinze punts més que els riberencs a falta de quinze punts per disputar-se i només el fet que el goal average estigui empatat fa que els de Dólera no hagin cantat victòria. Els garrotxins han estat els clars dominadors del grup cinquè de la categoria, qui més guanya, qui menys perd i qui menys encaixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)