Més futbol

El Lió fa tres gols en sis minuts i guanya el primer punt (3-2)

L’altra semifinal de la Champions femenina ha estat una autèntica bogeria. El duel francès entre l’Olympique de Lió i el PSG ha regalat a l’espectador cinc gols i una remuntada èpica del vuit vegades campió d’Europa (3-2).

El conjunt local ha disposat de les ocasions més clares del primer temps, però Katoto s’ha encarregat de silenciar l’estadi del Lió amb dos gols en dos moments claus. La golejadora del PSG ha trobat porteria en el darrer minut del primer temps (44’) i en una de les primeres accions de la represa (48’). El 0-2 deixava les coses de cara per a les parisenques, que afrontaran la tornada a casa.

El Lió, però, és el Lió. Per alguna cosa ha guanyat vuit Champions, cinc de forma consecutiva. El conjunt local ha tret les forces i la fe d’on ha pogut i ha trobat premi. En tan sols sis minuts, del 80 al 86, ha fet tres gols. Diani, Dumornay i Majri han capgirat el resultat i han fet esclatar l’estadi. Una remuntada èpica que els dona avantatge de cara al duel de París del pròxim diumenge 28 (16h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)