3a divisió FEF

El Girona B visita la Mollerussa mirant amunt

3a divisió FEF. Després de guanyar el segon classificat la jornada anterior el gironins visiten la Mollerussa (12 h) rival directe

Després de guanyar per 3-2 a l’Hospitalet, tot és possible per al filial blanc-i-vermell. Els gironins visiten aquest migdia el camp de la Mollerussa a falta de cinc jornades. A sis punts del descens i a set del play-off, tot pot passar.

La Mollerussa és un rival directe pels gironins. Els del PLa d’Urgell tenen només un punt menys que els blanc-i-vermells que els situen en 14a posició en la taula. Els dos equips encara poden somiar amb la promoció d’ascens. Els locals però, acumulen pitjor ratxa amb dues derrotes en les últimes jornades.

El conjunt de Sergi Mora, en canvi, ha guanyat l’últim partit contra l’Hospitalet i empatat l’anterior a casa el Castelldefels. Amb un Girona B que ha anat agafant confiança amb l’arribada de Carles Garrido, que ahir anava convocat amb el primer equip, el San Cristóbal haurà de treballar dur per endur-se el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)