2a divisió FEF

Canvi de líder a 2a FEF abans de dues últimes jornades apassionants

El Lleida, fins ara líder, cedeix el primer lloc a l’Hèrcules; però els quatre primers classificats continuen separats per tan sols tres punts

El final de lliga regular al grup 3 de la 2a FEF serà una autèntica bogeria. La igualtat és màxima des de fa setmanes, i no desapareix. De fet, cada vegada és més gran i ja resten tan sols dues jornades.

La setmana passada el Lleida superava al Badalona Futur al capdavant de la classificació i se situava primer. Doncs aquesta setmana és l’Hèrcules qui es col·loca al capdavant de la taula. La dinàmica dels alacantins és molt bona, sumen quatre victòries seguides i aquest diumenge han vençut per 5 a 1 davant la Peña Deportiva al Rico Pérez. Arriben llançats al final de campanya, però res està fet.

El Lleida s’ha hagut de conformar amb un empat a 0 al camp del Cerdanyola. No han pogut mantenir el lideratge els de Viadero, però no perden en un feu realment difícil davant un Cerdanyola que ha fregat la victòria. I hauria estat necessària perquè la situació dels vallesans queda molt tocada. A quatre punts de la permanència quan tan sols en resten sis per disputar-se.

Tornant a la lluita per l’ascens directe, la diferència entre Hèrcules i Lleida queda en un sol punt. Per sota, arriba l’Europa, que ha remuntat aquest diumenge al Badalona Futur al Nou Sardenya (2-1) per tornar al tercer lloc, a només dos punts del líder. Amb 56, un menys, queda un Badalona que, des de la marxa de Ferran Costa, ha perdut els quatre partits jugats.

El darrer lloc del play-off l’ocupa un Sant Andreu que no ha pogut guanyar al Torrent a casa (0-0) i sembla que s’ha estancat les darreres setmanes. Tan sols una victòria en cinc jornades, i queda a cinc punts d’un primer lloc que sembla ja impossible.

De fet, pràcticament ho és. I ho és perquè la pròxima jornada hi ha un doble enfrontament directe que serà una bogeria. Lleida -Europa al Camp d’Esports i Badalona Futur - Hèrcules a Vic. Pot quedar tot decidit, o tot igual d’obert. L’ascens directe en joc en dos estadis en una jornada ja unificada.

Més enllà de la zona alta i la situació del Cerdanyola, la 32a jornada de 2a FEF ha deixat una nova derrota del Manresa, ja descendit, davant el cuer, La Nucia (2-0). També una derrota de l’Espanyol B davant la Penya Independent (1-0). El filial blanc-i-blau encara es podria complicar la vida amb el descens. Finalment, el Terrassa, ja sense opcions de play-off, ha acabat perdent davant el Saguntí (1-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)