Derrota dura pel Girona B

3a divisió FEF. El filial blanc-i-vermell perd al camp del Mollerussa i s’apropa al descens

Mollerussa 1 Girona B 0

MOLLERUSSA:Adri, Okyere, Sempé, Domingo (Jordi Bernat 69’), Font, Magno, Guillem (Pedros, 89’), Putxi (Genís, 69’), Nil Sauret (Rusiñol, 76’), Jordi i Sidibe (Juwara, 76’).GIRONA B:Juanvi, Alegre, Comas, Biel Farrés, Dmytro (Almena, 80’), Sarasa (Minsu, 80’), Miguel, Almansa, Papa (Enric García, 71’), Jastin i Carles Garrido (Dawda, 71’).GOLS:1-0 (79’) Rusiñol.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:Als locals Okyere, Putxi i Nil Sauret i al visitant i Dawda.T.V.:Cap.

El Girona B haurà de suar el final de temporada. A falta de quatre jornades, el filial blanc-i-vermell és a quatre punts del descens. Ahir, el conjunt de Sergi Mora va perdre per la mínima al municipal de Mollerussa, contra un rival directe a què, de fet, la victòria va donar un punt més i que ara es posa per davant dels gironins en la classificació. La primera meitat va ser molt igualada, sense grans ocasions per a cap dels dos conjunts, però sobretot sense eficàcia de cara a porteria. 45 minuts d’equilibri que van acabar 0 a 0. Després de la represa, la igualtat a Mollerussa va ser la protagonista altra vegada. Els gironins van provar de treure’n alguna cosa, però, com sol passar en aquestes categories, el factor local va acabar sent decisiu. Firmat per Rusi, els blanc-i-blaus van marcat un gol en el minut 80’ i els gironins ja no ho van saber capgirar. La derrota deixa el Girona B a quatre punts del descens. I la propera jornada rebrà l’Olot, que necessita puntuar per confirmar el títol de lliga.