1a divisió FEF

Unionistas enfonsa el Sabadell cap al descens (4-0)

1a divisió FEF Un hat-trick de Slavy i un gol de Rastrojo ha condemnat als arlequinats al Reina Sofía

El Sabadell ha perdut per un contundent 4-0 al Reina Sofia, el cap de l’Unionistas. Els arlequinats no han estat encertats en defensa i no han sabut remuntar fins a arribar a empassar-se un hat-trick de Slavy i un quart gol de Rastrojo.

Primera part negra pels arlequinats. Tot i haver tingut una bona primera ocasió al minut 8, el gol contrari ha arribat aviat. Maestre ha rematat un servei de cantonada que ha marxat per sobre el travesser. I dos minuts després, Slavy obria la llauna pels locals. Jugada des del lateral que després d’una bona centrada i de què Losada ho provés primer amb el cap, Slavy ha acabat protagonitzant el gol, aprofitant el rebuig per enviar la pilota al fons de la xarxa (10’).

Els primers minuts han continuat sense un clar domini dels de Salamanca però tampoc sense grans ocasions pels de Sabadell. Abde, després de veure la groga, ha sortit mal parat d’una topada i, després de ser atès per l’assistència mèdica ha estat substituït per Marru a la mitja hora de joc. El mateix li ha passat a Javi Villar del conjunt local uns minuts després, i ha entrat en el seu lloc Jordi Tur. El Sabadell no ha tingut gaires més ocasions a part d’un intent de rematada de Vladys que acabat fàcilment en les mans del porter.

A la represa, primer ho ha provat Ameliaba amb un remat de cap que ha acabat en mans de Iván Martínez. Però al 49’, el 9 dels locals ha tornat a fer de les seves. Slavy pràcticament des de la frontal de l’àrea, després d’un error d’Ameliaba, per baix sorprèn Ortolà i marca el segon pels Unionistes i el seu personal.

I encara no en va tenir prou. Toni Herrero la talla malament, han deixat entrar fins a la cuina a Álvaro Gómez, que l’ha centrat com un caramel per Slavy que, amb el cap ha sentenciat el partit amb un hat-trick (60’).

El Sabadell no ha sabut trobar espais i Ortolà no n’ha pogut salvar més. Just després del tercer gol, l’Unionistas n’ha provat un altre que primer Ortolà ha parat amb una bona estirada, però al segon intent l’àrbitre ha xiulat fora de joc.

Per si no n’hi havia prou, ha arribat el quart. Amb una assistència de Serrano des de la dreta, Rastrojo l’ha controlat i ho ha rematat anotant la diana que sentenciava, ara sí, el partit.

Amb aquesta contundent derrota el Sabadell és a zona de descens a falta de 12 punts en joc. Unionistas, en canvi, la victòria els dona opcions de jugar l’any que ve la Copa del Rei.