L’Escala es desfà del Mollerussa i somia amb el play-off (3-0)

L’Escala ha posat la directa a casa contra el Mollerussa i ha aconseguit tres punts que el catapulten en les opcions d’entrar a play-off (3-0). El conjunt dirigit per Aday Benítez ja avisat als primers minuts enviant una pilota al pal. Després de dominar la pilota, però no materialitzar les aproximacions, el conjunt empordanès ha anotat lap riemra diana al minut 43 de la primera. L’autor ha sigut Eric Pimentel, Pime. Ha sigut un gol que ha fet mal al conjunt rival just abans d’arribar al descans i això ha permès a L’Escala anar als vestidors amb els ànims a dalt de tot.

A la represa, i com era d’esperar, els del Nou Miramar han posat una marxa més i amb vint minuts han liquidat el partit amb dos gols. Fins i tot han tingut l’opció d’ampliar més l’avantatge. Un doblet de gols del migcampista Josu ha segellat els tres punts pels de l’Alt Empordà. Amb aquest triomf, L’Escala empata amb el Prat, que marca la promoció d’ascens i avui ha empatat contra el Reus, a 45 punts.