1a femenina

Natàlia Arroyo deixarà de ser entrenadora de la Real Sociedad

La Real Sociedad i Natàlia Arroyo han decidit, de mutu acord, separar els seus camins. Així ho ha confirmat el club donostiarra en un comunicat emès aquest migdia. L’entrenadora catalana acabava contracte aquesta temporada i, finalment, no renovarà.

Arroyo ha estat quatre temporades al capdavant de la Real Sociedad. En el seu segon any va aconseguir acabar en la segona posició i classificar l’equip per a la Champions League, una fita històrica.També va portar l’equip a la final de la supercopa del 2023, perduda contra el Barça, i enguany ha aconseguit la classificació per a la final de la copa, que es disputarà el pròxim dissabte 18 a Saragossa, també contra el Barça.

En un vídeo publicat pel club, Natàlia Arroyo ha valorat la marxa. “Hem mantingut converses durant tota la temporada, però en els últims mesos hem detectat que hi ha coses que van restant després de quatre anys. Cal una altra persona. Sent honestos, aquest creuament d’energies ja no està sumant com abans. És una manera d’acabar sense fer-nos mal. Sempre costa. Hem intentat reconnectar, però calia prendre aquesta decisió i traçar un final. Toca acabar deixant un bon record per ser justos amb aquests quatre anys. Estic tranquil·la, satisfeta i orgullosa del que hem aconseguit”, ha explicat. Més tard, i amb llàgrimes als ulls, la catalana ha donat les gràcies. “Gràcies a l’afició i a les jugadores. Ha estat tan bonic que ens ha costat dir fins aquí. Sempre sentiré que això és casa meva perquè és com m’he sentit. Veuré quins passos dono a partir d’ara”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)