1a divisió

Hernández Hernández arbitrarà el duel català

Dissabte el Girona i el Barça s’enfrontaran a Montlivi (18.30h) amb la segona posició de la classificació en joc. Serà un duel d’alt voltatge, i l’encarregat de dirigir el partit, un cop la federació espanyola ha fet les designacions, serà el col·legiat canari Hernández Hernández, un dels àrbitres amb més experiència a la categoria –aquesta és la seva dotzena temporada a primera divisió. L’encarregat d’ajudar al canari des del VAR serà el valencià Martínez Munuera.

Hernández Hernández ja ha arbitrat partits del Girona i el Barça aquesta temporada. En el cas dels blanc-i-vermells, el canari va ser l’encarregat de dirigir el matx en la gran victòria contra l’Atlético a Montilivi (4-3), mentre que els blaugrana s’han trobat dues vegades amb el canari. Primer en la victòria contra el Vila-real (3-4) i després en l’empat sense gols al camp de l’Athletic.

En el global històric, Hernández Hernández ha arbitrat quinze partits al Girona entre 2a divisió B, 2a divisió A, primera divisió i la copa, amb un balanç de cinc victòries, sis empats i quatre derrotes. Per la seva banda, el Barça té un balanç molt positiu amb el col·legiat canari, ja que dels 35 partits que ha arbitrat als culers el Barça n’ha guanyant vint, n’ha empatat dotze i només n’ha perdut tres; l’últim d’ells al 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)