2a divisió FEF

L’Europa necessita la punxada de l’Hèrcules per pujar

Ascens en joc en l’última jornada de 2a FEF (12h)

L’últim capítol d’un apassionat grup 3 de 2a FEF arriba amb l’ascens a 1a FEF encara en joc després de 33 jornades. Aquest migdia (12h) es definirà el primer lloc, que dona l’ascens directe, i l’Hèrcules ho té a tocar. El líder juga a casa contra un Lleida Esportiu que, amb la derrota en la passada, jornada ja no té opcions de pujar directament, i l’únic que pot és escalar una posició i situar-se segon de cara al play-off. Estarà molt pendent de l’Hèrcules-Lleida l’Europa, que manté esperances d’acabar primer i encadenar el segon ascens. Els escapulats, que s’enfronten a un Espanyol B que no s’hi juga res, necessiten la victòria i esperar que els alacantins no sumin els tres punts contra els lleidatans.

El Lleida, el Badalona Futur i el Sant Andreu tindran les seves opcions d’ascens al play-off, pel qual ja estan classificats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció